13/09/2017 - Ενημέρωση σχετικά με τις πληρωμές του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

    Αθήνα, 13/09/2017

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


       Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο Προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., μας ενημέρωσαν ότι έχουν ξεκινήσει οι εκκαθαρίσεις των απαιτήσεών μας (υποβολών) μηνός Μαΐου τρέχοντος έτους και κάποιες ΠΕ.ΔΙ. έχουν ήδη προχωρήσει και σε οριστικοποιήσεις.
        Για τον λόγο αυτό σας προτρέπουμε να έρχεστε σε συνεννόηση με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στις οποίες ανήκετε, για να προσκομίζετε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να ολοκληρώνεται η όλη διαδικασία εξόφλησης του συγκεκριμένου μήνα.
       Παράλληλα, εδώ και ένα μήνα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσής σας μέσω του e-ΔΑΠΥ για τις τρέχουσες πληρωμές, αρκεί να έχετε δώσει το e-mail σας στις υπηρεσίες του Οργανισμού.
       Για τον λόγο αυτό όσοι δεν έχετε κοινοποιήσει το e-mail σας στις υπηρεσίες του Οργανισμού ή δεν το έχετε επικαιροποιήσει σας προτρέπουμε να το αποθηκεύσετε στα στοιχεία επικοινωνίας μέσα στο e-ΔΑΠΥ, για να υπάρχει αυτή η δυνατότητα ενημέρωσής σας (www.eopyy.gov.gr ->Εφαρμογές -> e-ΔΑΠΥ-> e-ΔΑΠΥ Ανοικτής Περίθαλψης–>Επισκέψεις->Στοιχεία Επικοινωνίας).
       Επίσης σας ενημερώνουμε ότι εντός των προσεχών ημερών θα σας κοινοποιηθούν μηνύματα μέσω του e-ΔΑΠΥ, για να προσκομίσετε τα απαιτούμενα έγγραφα (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, υπεύθυνη δήλωση παραίτησης και πιστωτικό τιμολόγιο) ώστε να προχωρήσουν οι εξοφλήσεις του ΟΠΑΔ που αφορούν τις παλιές ληξιπρόθεσμες οφειλές του ταμείου προς τους παρόχους.
     

          Ο  Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας
    Δρ Γεώργιος Βουγιούκας                     Ιωάννης Καραμηνάς
    Ιατρός Ακτινολόγος                             Βιοχημικός