27/04/2016 - Αποστολή προτάσεων διευθέτησης της οικονομικής εκρεμμότητας από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring

    Αθήνα, 27/04/2016

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     

        Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση μας, στην ευρεία σύσκεψη που είχε γίνει στα γραφεία της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ πριν ένα περίπου μήνα με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α. κ. Γ. Πατούλη και ανωτάτων στελεχών της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring, συμφωνήθηκε όπως οι νομικές υπηρεσίες των δύο πλευρών εργαστούν για την ανεύρεση της καλύτερης λύσης όσον αφορά το ενδεχόμενο παραγραφής των εκχωρημένων απαιτήσεων μας στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring, λύση στην οποία ακόμη δεν έχουν καταλήξει.
       Πέραν αυτής της εκκρεμότητας, η ρύθμιση της όποιας οφειλής έχουν οι πάροχοι υπηρεσιών υγείας προς την ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring, αφορά την κάθε ιατρική μονάδα ξεχωριστά και ως εκ τούτου η κάθε μονάδα πρέπει να αποστείλει το τυποποιημένο έντυπο πρότασης λύσεων ρύθμισης ή οριστικής διευθέτησης της οφειλής, ανάλογα με το πως αυτή εκτιμά τις δυνατότητες που έχει για την εξυπηρέτηση των οφειλομένων και να διαπραγματευτεί με την  ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring τις λύσεις αυτές.
       Μόλις θα έχουμε νεότερα για την πρόταση των νομικών υπηρεσιών όσον αφορά το θέμα της παραγραφής των εκχωρημένων απαιτήσεων μας στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.          

              Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας
           Δρ Γεώργιος Βουγιούκας                     Ιωάννης Καραμηνάς    
      Ιατρός Ακτινολόγος                           Βιοχημικός