30/12/2015 - Ανακοίνωση για την αδειοδότηση των Μαγνητικών Τομογράφων

    Αθήνα, 30/12/2015

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση μας, θα κάναμε προσπάθεια να μετατεθεί η καταληκτική ημερομηνία προσαρμογής για την αδειοδότηση εργαστηρίων μαγνητικών τομογράφων, με νέα Υπουργική Απόφαση, κατά ένα έτος ή τουλάχιστον για έξι μήνες.
       Το Υπουργείο Υγείας μας έχει υποσχεθεί ότι θα διευθετήσει το θέμα, πλην όμως φαίνεται ότι αυτό δεν θα είναι εφικτό να γίνει μέχρι τέλους τρέχοντος έτους, δηλαδή σε δύο ημέρες, για ένα επιπρόσθετο λόγο, ότι η καταληκτική ημερομηνία έχει αποτυπωθεί σε Κ.Υ.Α.  μαζί με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και ως εκ τούτου αυξάνονται οι διαδικασίες και άρα ο χρόνος.
       Για το λόγο αυτό σας προτρέπουμε να αποστείλετε με e-mail στην Ε.Ε.Α.Ε. μέχρι 31/12/2015 ό,τι δικαιολογητικά έχετε από αυτά που απαιτούνται αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης του συστήματος Απεικόνισης Μαγνητικού Συντονισμού (Α.Μ.Σ.), ώστε να πάρετε αριθμό πρωτοκόλλου για να τον αποστείλετε στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και στη συνέχεια να συμπληρώσετε το φάκελο με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, ενδεχομένως με μεγαλύτερη άνεση χρόνου εφόσον και η καταληκτική ημερομηνία θα έχει παραταθεί.    

           Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας
           Δρ Γεώργιος Βουγιούκας                     Ιωάννης Καραμηνάς    
      Ιατρός Ακτινολόγος                           Βιοχημικός