26/05/2015 - Η ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της Υγείας

    Αθήνα, 26/05/2015

    Προς την
    Διοίκηση και τα στελέχη των Διαγνωστικών Κέντρων και Εργαστηρίων
    του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

     

    Επανάληψη της Πρόσκλησης σε εκδήλωση για την ψηφιακή τεχνολογία
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

     

       Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε δωρεάν στην τρίωρη εκδήλωση "executive breakfast" με θέμα “Business Zone: Η ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της Υγείας” που διοργανώνει η Microsoft για την Παρασκευή, 29 Μαΐου (10πμ-1μμ) στο ξενοδοχείο "New Hotel", Φιλελλήνων 16 στο Σύνταγμα.
       Είναι σημαντικό να παρακολουθήσουμε αυτήν την εκδήλωση, γιατί η ψηφιακή τεχνολογία είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον κλάδο παροχής υπηρεσιών υγείας στον οποίο δραστηριοποιούμεθα και είναι ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα που μπορεί αν έχουν οι μονάδες μας στο σημερινό ανταγωνισμό.
       Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιείται πάνελ συζήτησης με θέμα «Προοπτικές του κλάδου παροχής υπηρεσιών υγείας: Υιοθετώντας την ψηφιακή καινοτομία» στο οποίο συμμετέχουν οι κύριοι:
       Γιάννης Βαφειάδης, Γενικός Διευθυντής, Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
       Γιώργος Βουγιούκας, Πρόεδρος, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων
       Βασίλης Μπαρδής, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών
       Γρηγόρης Σαραφιανός, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών
       Συντονισμός:  Δρ. Ιωάννης Αποστολάκης, Επισκέπτης Καθηγητής Πληροφορικής της Υγείας, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας   

       Η συζήτηση στο πάνελ θα αναπτυχθεί γύρω από τις τρέχουσες τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές του κλάδου παροχής υπηρεσιών υγείας και την αναγκαιότητα υιοθέτησης νέων τεχνολογιών για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, την αποτελεσματική επικοινωνία επιχείρησης-πελάτη, επιχείρησης-Δημοσίου Τομέα και τρίτων φορέων.  

       Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Παρακαλώ επιβεβαιώστε την δωρεάν συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την σχετική ηλεκτρονική φόρμα (http://www.microsoft.com/click/services/Redirect2.ashx?CR_CC=200632247&CR_EAC=300302419) ή επικοινωνώντας με τον κύριο Βασίλη Καφίρη στο τηλέφωνο 210.66.17.777 (εσωτ.132). 

       Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή σας θα φανεί χρήσιμη και ωφέλιμη για εσάς ή τα στελέχη σας και ελπίζουμε να την τιμήσετε με την παρουσία σας και την ενεργή συμμετοχή σας στο διάλογο.    

    Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
    Δρ Γεώργιος Βουγιούκας           Ιωάννης Καραμηνάς

    Ιατρός Ακτινολόγος                 Βιοχημικός