18/02/2015 - Ανακοίνωση μετά από Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

    Αθήνα, 18/02/2015

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

     

      Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου μας στην πρώτη του συνεδρίαση μετά την συγκρότηση του σε σώμα, αποφάσισε να υποβάλει αίτημα για άμεση συνάντηση με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, λόγω των πολλών εκκρεμών θεμάτων που έχουν παραμείνει από την θητεία της προηγούμενης Κυβέρνησης, με κυρίαρχα θέματα τον τρόπο συνεργασίας των παρόχων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και την αποπληρωμή των οφειλών (παλαιών και νέων) των Διαγνωστικών Κέντρων και Εργαστηρίων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους ασφαλισμένους του Οργανισμού.
       Επίσης αποφάσισε να συνεδριάζει τακτικά μία φορά τον μήνα και εκτάκτως όποτε παραστεί ανάγκη ένεκα επειγόντων θεμάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.
       Όπως γνωρίζετε, τα μέλη μας μπορούν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Συνδέσμου μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με την Γραμματεία, χωρίς να έχουν όμως δικαίωμα παρέμβασης και φυσικά ψήφου, όμως το νέο Δ.Σ. για να είναι περισσότερο λειτουργικό, χρήσιμο στα μέλη του και πιο αποτελεσματικό, αποφάσισε τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα μέλη μας να τα αποστέλλουν εγγράφως στην Γραμματεία του Συνδέσμου και εάν δεν μπορούν να επιλυθούν με παρέμβαση της Γραμματείας, τότε να συζητούνται στο αμέσως επόμενο τακτικό Δ.Σ., με ταυτόχρονη πρόσκληση του άμεσα ενδιαφερόμενου μέλους για την πληρέστερη ανάλυση του προβλήματος και την δρομολόγηση των κατάλληλων ενεργειών.
       Εξυπακούεται ότι για σημαντικά θέματα που αφορούν όλα τα μέλη μας, θα συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση, πέραν των τακτικών Γενικών Συνελεύσεων που λήφθηκε απόφαση να συγκαλούμε και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας πλην των Αθηνών, κατά την διάρκεια των τριών χρόνων που το πρόσφατα εκλεγέν Προεδρείο έχει την ευθύνη της πορείας του Συνδέσμου στα χέρια του.   

       Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
    Δρ Γεώργιος Βουγιούκας            Ιωάννης Καραμηνάς
    Ιατρός Ακτινολόγος                      Βιοχημικός